Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit dokonalou galaretku? Tradiční želatinový dezert má mnoho variant
10 foto Hodnocení 3× Desatero rad na téma perníčky: Voňavé pečivo je sladkým pokladem české kuchyně
9 foto Hodnocení 1× Jak poznat upečený koláč? Začátečníkům pomůže snadný test se špejlí nebo párátkem
6 foto Hodnocení 21× Jak připravit americké brambory? Zkuste je netradičně upéct v ochucené tatarce
8 foto Hodnocení 25× Polévka kaldoun: Vývar z kachních drobů nesmí chybět při svatomartinském hodování
11 foto Hodnocení 15× Jak poznat, že jsou škvarky hotové? Rozhodující je barva, chuť i křupavost
11 foto Hodnocení 58× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
6 foto Hodnocení 26× Co použít místo drahého másla? Vyzkoušejte sádlo, margarín nebo třeba obyčejný jogurt
Video Hodnocení 16× Jak nakrájet knedlíky? Krájení nití vás naučí video a známe i další možnosti
5 foto Hodnocení 1459× Jaká mouka se dává do bramborových knedlíků? Při správné volbě si zachovají kyprost
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
5 foto Hodnocení 1× Hranolky z fritézy: Poradíme, jak docílit krásně zlatavých a křupavých hranolků
9 foto Hodnocení 11× Jak připravit pečenou kořenovou zeleninu? Servírovat ji můžeme i jako hlavní chod
Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení