Rozcuchaní ptáčci

Suroviny

1/2 kg vepřová kýta
10 dkg Anglická slanina
2 vejce uvařená na tvrdo
2 střední cibule
1 lžíci másla
5 dkg tvrdý sýr
sůl
pepř
mouka
vejce
strouhanka na obalení
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa se osolí, opepří a naklepou.

  2. Na každý plátek se položí slanina, 1/4 vajíčka a cibule na kolečka osmažená na másle.

  3. Plátky se svinou připevní párátky a obalí v trojobalu. Do strouhanky se před tím nastrouhá sýr.

  4. Takto připravené řízky se zvolna smaží.

Poznámka od kuchařky

Můžou se taky dát ještě chvíli dojít do trouby.

Komentáře k receptu Rozcuchaní ptáčci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: španělský ptáček z vepřového masa spanelsky ptacek z veproveho vepřový ptáček vepřové ptáčky vepřový španělský ptáček vepřové španělské ptáčky španělská vepřová kýta spanelsky ptacek z veprove kyty španělský ptáček vepřový rozcuchaný ptáček veprovy ptacek recepty vepřový ptáčci španělské ptáčky z vepřového masa vepřové ptáčci ptáčky z vepřového masa ptáčci recept ptáčky z vepřové kýty recept ptacci recept na španělské ptáčky z vepřového spanelsky ptacek recept