Rozcuchaní ptáčci

Jaruna18 Kuchařka: Jaruna18

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1/2 kg vepřová kýta
10 dkg Anglická slanina
2 vejce uvařená na tvrdo
2 střední cibule
1 lžíci másla
5 dkg tvrdý sýr
sůl
pepř
mouka
vejce
strouhanka na obalení
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa se osolí, opepří a naklepou.

  2. Na každý plátek se položí slanina, 1/4 vajíčka a cibule na kolečka osmažená na másle.

  3. Plátky se svinou připevní párátky a obalí v trojobalu. Do strouhanky se před tím nastrouhá sýr.

  4. Takto připravené řízky se zvolna smaží.

Poznámka

Můžou se taky dát ještě chvíli dojít do trouby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 165 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rozcuchaní ptáčci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: španělský ptáček z vepřového masa spanelsky ptacek z veproveho vepřové ptáčky vepřový ptáček vepřový španělský ptáček vepřové španělské ptáčky španělská vepřová kýta španělský ptáček vepřový spanelsky ptacek z veprove kyty veprovy ptacek recepty vepřový ptáčci španělské ptáčky z vepřového masa rozcuchaný ptáček ptáčky z vepřového masa ptáčky z vepřové kýty recept ptacci recept na španělské ptáčky z vepřového spanelsky ptacek recept vepřová kýta ptáčci španělské ptáčky z vepřového

Zapomněl/a jsem heslo