Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici

Suroviny

600 g vepřové plece
1 menší brokolice
olej
špetka sypké klobásové papriky
1 cibule
1 mrkev
1/2 celeru
1 petržel
1 pórek
tymián
bazalka
olej
vývar
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a nakrájíme na kostky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, vložíme pokrájené maso, posypanou klobásovou sypkou paprikou, osolíme, opepříme, zprudka orestujeme, až se maso pěkně zatáhne.

  2. Takto upravené maso přendáme na pekáček.
    K pokrájenému masu přidáme pórek nakrájený na nudličky, vmícháme pokrájenou a očištěnou kořenovou zeleninu, nasekaný tymián a bazalku, podlijeme vývarem a dusíme v předehřáté troubě doměkka.

  3. Na konci dušení přidáme omyté růžičky brokolice, krátce ještě podusíme. Sos je dost hustý, nezahušťujeme.

  4. Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu Vepřové ragů na kořenové zelenině, pórku a brokolici

Tématické fráze: veprove maso na korenove zelenině vepřové ragů vepřove na kořenové zelenině vepřové na zelenině vepřová plec na kořenové zelenině brokolice recepty vepřové maso recepty recepty z brokolice vepřové ragu recept recepty vepřové ragů vepřové ragú na zelenine vepřové na porku vepřové maso na zelenině recept na vepřové ragů vepřové maso s kořenovou zeleninou zeleninové ragů vepřové ragú se zeleninou ragú z vepřového masa vepřové s brokolicí recept z vepřového masa