Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
5 foto Hodnocení 45× Kdy sklízet brambory? Jak poznat tu správnou dobu na sklizeň této skvělé plodiny
8 foto Hodnocení 31× Jak správně sterilizovat sklenice před zavařováním? Vysvětlíme postup krok za krokem
11 foto Hodnocení 2× Konzervační přípravky k zavařování: Jak se v nich vyznat a jsou opravdu potřeba?
Hodnocení 12× Kterou mouku na domácí těstoviny? Vyzkoušejte, a uvidíte, které nudle vám zachutnají
7 foto Hodnocení 30× Deko je kořenící směs, která dělá z nakládaných okurek lahůdku. Vyzkoušejte ho s námi
8 foto Hodnocení 3× Jak grilovat zdravěji? Dejte pozor na odkapávající tuk i dobu tepelné úpravy
9 foto Hodnocení 34× Jak upéct cuketové Míša řezy? Vláčný moučník s tvarohovým krémem vás okouzlí
Hodnocení 16× Co s přesolenou sekanou? Pět tipů, jak zachránit přesolenou směs na domácí sekanou
5 foto Hodnocení 28× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
Video Hodnocení 8× Jak připravit cuketovou smaženici? Během pár minut vykouzlíte zdravou snídani
7 foto Hodnocení 18× Chyby při sušení hub: Snažte se krájet stejně silné plátky a na sušení nespěchejte
9 foto Hodnocení 15× Kolik rýže je potřeba pro 4 osoby? Poradíme vám vhodné množství k její přípravě