Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
70 foto Hodnocení 1× Galerie letních dobrot pro inspiraci: Na stole jsou dezerty, kterým vládne ovoce
7 foto Hodnocení 11× Jak udělat játrovou omáčku? Rychle a jen s několika základními ingrediencemi
9 foto Hodnocení 5× Kdy je hotová svíčková? Tipy, jak poznat správný okamžik, kdy pokrm servírovat
7 foto Hodnocení 112× Kdy se dává paprika do guláše? Načasování je klíčové pro perfektní výsledek
8 foto Hodnocení 1× Co se vaří ve Španělsku. Znáte paellu, churros, jamón, gazpacho, fuet a sangrii?
7 foto Hodnocení 15× Drůbež na sto způsobů: Přinášíme tipy a inspiraci na vaření z drůbežího masa
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Limoncello Spritz je hitem tohoto léta: Osvěžující italský koktejl voní citrony a bublinky mu dodávají sodovka a prosecco
20 foto Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka