Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
7 foto Hodnocení 3× Pokrmy bez tuku: Tuk úplně nezatracujme, ale buďme při jeho konzumaci obezřetní
13 foto Hodnocení 3× K čemu lze použít anglickou slaninu? Inspirujte se při přípravě oběda i předkrmu
7 foto Hodnocení 9× Časté chyby při přípravě lososa: Nesušte ho na pánvi a kůži odstraňte až na talíři
9 foto Hodnocení 3× Jak oživit ovadlou mrkev? 3 osvědčené triky, díky kterým bude mrkev znovu ve formě
6 foto Hodnocení 7× Z jakého masa se dělá čevabčiči? Na výběr je několik variant a jde to i bez masa
5 foto Hodnocení 6× Jak vyudit kuřecí stehna? Důležitým krokem je naložení masa do solného roztoku
6 foto Hodnocení 1× Už jste vyzkoušeli fondue? Poradíme vše, co o švýcarské klasice potřebujete vědět
9 foto Hodnocení 20× Ganache, krém ze smetany a čokolády: Ze dvou ingrediencí připravíme mnoho dobrot
Video Hodnocení 5× Jak uvařit houbové rizoto? Zamilujete si jeho krémovou texturu a vůni po houbách
7 foto Hodnocení 13× Domácí vepřovka je chutné maso ve vlastní šťávě, které využijeme do mnoha pokrmů
6 foto Hodnocení 7× Co je cordon bleu? Jak připravit tuto francouzskou specialitu v pohodlí domova
5 foto Hodnocení 52× Jak upéct kuře? Jak dlouho a na kolik stupňů je péct, aby bylo šťavnaté a křupavé
6 foto Hodnocení 3× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům