Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
5 foto Hodnocení 1× Co vysévat v červnu? Výsevy přikrýváme netkanou textilií a dostatečně zaléváme
6 foto Hodnocení 17× Jak rozmnožit pažitku? Začínajícím pěstitelům poradíme, jak získat nové sazenice
4 foto Hodnocení 2× Jak a kdy sázet cukrovou kukuřici. Rostliny potřebují dostatek tepla a živin
15 foto Hodnocení 39× Jak zasadit cuketu. Pěstujeme ji buď z přímého výsevu nebo z předpěstovaných sazenic
6 foto Hodnocení 3× Květen v užitkové zahradě: Po třech zmrzlých už může ven i teplomilná zelenina
5 foto Hodnocení 196× Jak daleko od sebe sázet okurky nakládačky a salátovky. Odpovídáme na vaše dotazy
5 foto Hodnocení 3× Okurky z přímého výsevu nebo z předpěstovaných sazenic? Každý postup má své výhody
5 foto Hodnocení 59× Kdy vysévat okurky? Pěstujeme je z přímého výsevu nebo z předpěstovaných sazenic
9 foto Hodnocení 4× Jak chránit zeleninu před chladem? O choulostivé druhy se musíme včas postarat
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení