Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
10 foto Hodnocení 3× Jak nakládat s žampiony v kuchyni? Přinášíme odpovědi na 10 nejčastějších otázek
9 foto Hodnocení 37× 7 houbových omáček: Lesní houby se smetanou a kořením jim zajistí vynikající chuť
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Hodnocení 15× Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Hodnocení 10× 7 houbových polévek: Pochutnejte si na nejlepší kulajdě, bramboračce či falešné dršťkové
Retro okénko: Jemné kuřecí rizoto se žampiony bývalo hitem socialistických jídelen. S hráškem a sýrem skvěle funguje dodnes
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Hodnocení 45× Jak připravit žampiony portobello? Pevné a velké kloboučky jsou přímo předurčené k plnění a zapékání
Letuška varuje: Na kávu v letadle zapomeňte a vyhněte se i alkoholu a těstovinám. Co ještě nekonzumovat na palubě?