Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
5 foto Hodnocení 4× Moučníky se želatinou: Často se pod ní skrývá ovoce, které vypadá jako obrázek
Video Hodnocení 13× Jak udělat Míšu do skleničky? Vychutnejte si luxusní dezert s tvarohem a čokoládou
5 foto Hodnocení 40× Dort nebo řezy s ovocem a želatinou jsou krásnou ozdobou stolu. Poradíme s přípravou
5 foto Hodnocení 64× Pečete řez nebo dort s ovocem a želatinou a váháte, který krém je vhodný? Poradíme
9 foto Buchty po ránu: Jednoduché tvarohové řezy podle Josefa Maršálka voní jahodami, jsou svěží a zvládnete je udělat do půl hodiny
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
8 foto Hodnocení 5× Jak udělat domácí želatinu na dort? Snadný a svěží ovocný přeliv zvládne každý
Video Hodnocení 6× Aspiková vajíčka zaujmou i zachutnají. Připravte si je na Velikonoce podle videonávodu
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
9 foto Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
5 foto Hodnocení 2× Jak připravit dokonalou galaretku? Tradiční želatinový dezert má mnoho variant
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat zeleninu v aspiku? Barevnou mozaiku lze vytvořit z jakékoliv zeleniny
13 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice