Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionový špíz v sýrovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

15. 8. 2020 17:37

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 078 kJ / 736 kcal
Bílkoviny45,28 g
Tuky38,26 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,72 g
Sacharidy51,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

15. 8. 2020 21:40

Anna Kocikova: Větvičky koření dávám moc ráda. Moc děkuji.:-K Jehlu po upečení ihned vytáhnu, hezky to drží pohromadě.:-K:-K

Jaromira18 Jaromira18

15. 8. 2020 21:38

medanek: MOc děkuju.:-K

medanek medanek

15. 8. 2020 19:55

Také si myslím, že to dá trochu práce, ale výsledek je krásný a určitě i moc dobrý. Miluji žampióny a v této úpravě to musí být velká dobrota :yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 8. 2020 19:36

Recept se mi líbí:-KTrošku piplačka ale určitě velice chutná:-QJá bych pro chuť k napíchnutí použila navíc ještě větvičky rozmarýnu(těsne vedle jehly):-8Polévka je také fajn;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žampióny, vejce, sýr eidam, sýr eidam, mléko, mouka hladká, kmín mletý, sůl, mouka hladká, olej, voda, máslo, krupice, žampióny, cibule, mrkev, celer, masox, sůl, kmín mletý, pepř mletý, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Žampionový špíz v sýrovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qz3G