želé - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Agar je sypký prášek, polysacharid, s velkou želírovací schopností. Vyrábí se z mořských řas a v potravinářství se používá jako zahušťovací prostředek. Dají se jím vytvořit vysoké vrstvy želé, které dobře drží a lehce se krájí, proto se často používá na dorty a různé zákusky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami