Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
zizala uvařila 26. 12. 2015 15:02 Bosáky - knedlíky napůl ze syrových a napůl z vařených brambor 0 0 Okomentovat
Usnadněte si zavařování: Použijte myčku na nádobí, pomůže totiž hned dvakrát. Stačí dodržet správný postup
7 foto Začátek další řady MasterChef Česko se blíží: Nová řada přinese peprné okamžiky plné emocí, říká porotce Radek Kašpárek
13 foto Makový dort podle Kristýny z Peče celá země zvládne každý: Voní levandulí a skvěle chutná po borůvkách