uvařila 13. 12. 2009 00:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 12. 2009 00:31
mouka polohrubá, cukr krupice, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, mléko, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový, rum, mléko
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením