uvařil 28. 5. 2012 14:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 5. 2012 14:37
korpus piskotový, krém čokoládový, white icing hmota, potravinářské barvivo gelové wilton
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vyhazovat slupky od ovoce a zeleniny může být chyba. Banánová bělí zuby, bramborová zrychluje metabolismus a melounová čistí pleť
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá