Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Anna Kocikova uvařila 8. 6. 2023 17:43 Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce 0 0 Okomentovat
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
8 foto Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu