Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
k.radulka uvařila 8. 3. 2011 20:12 Jedlá miska- narozeninová bomba 0 0 necháme sušit na vzduchu při pokojové teplotě 2-3 hodinky Okomentovat
Znáte blondies? Místo brownies si upečte vláčný „blond“ dezert s bílou čokoládou, odlehčený kousky jahod, který chutná božsky
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Jak využít slupky z jablek: Připravíme z nich jablečný čaj, křupavé chipsy, jemné smoothie i fantastický kořeněný drink