Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Kruela uvařila 15. 8. 2016 15:39 Vepřové kotletky s česnekem, čerstvou majoránkou a cibulkou 0 0 Okomentovat
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut