Kotlety na smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenKlasický nedělní oběd, který nám s láskou chystaly babičky i maminky. Brambory zapečené s vepřovými kotletami, zalité smetanou. K dokonalosti jim pomůže nastrouhaný sýr,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 426 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 1,72 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Klasický nedělní oběd, který nám s láskou chystaly babičky i maminky. Brambory zapečené s vepřovými kotletami, zalité smetanou. K dokonalosti jim pomůže nastrouhaný sýr,…
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli…
Připravit přírodní řízek není složité, ba naopak to zvládne i začátečník. Zvenku opečené dozlatova, uvnitř šťavnaté, přesně takové maso chcete. Pokud jako přílohu…
Vepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně…
Rizoto je lahodné rýžové jídlo, které nebývá náročné na přípravu. Vepřovému masu, zelenině, krémové rýží a sýru na barevném kopečku jídla jen tak někdo neodolá. Že už…
Kotlety na šlehačce patří mezi stálice v kuchařkách našich maminek i babiček. Prosté jídlo, které připravíte téměř bez práce a nasytíte s ním celou rodinu, se zkrátka…
Velmi oblíbený recept, který se vždy povede a přidáním různého koření nebo bylinek může pokaždé chutnat jinak. Ideální na víkendové dny, kdy si chcete od vaření…
Vepřové maso se řadí mezi ty tučnější druhy masa, nicméně, právě kotleta je kousek libový. Zapečená s chutí sójové omáčky, hořčice a citronu bude spolu s bramborovou…
Smažení rošťáci jsou známí už dlouho. Dříve to býval obrovský hit, ale rádi si na nich pochutnáme i dnes. Že je neznáte? Jsou to plátky vepřové kotlety, dobře odležené…
Kotleta patří mezi nejlibovější druhy vepřového masa, právě proto bývá často po tepelné úpravě vysušená. Pokud ale plátky kotlety zapečeme spolu s bramborami a cibulí…
Ideální recept, pokud budete hostit rodinu, partu přátel, nebo byste rádi připravili oběd na více dní. Kotletu proloženou slaninou a cibulí pečeme v pomalém hrnci, který…
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí jsou na přípravu snadné a chutné. Jídlem, které připravíme podle receptu, zaručeně potěšíme rodinu. Voňavé kotlety se skvěle hodí…
Kotlety nakrojíme na okrajích a naklepeme. Cibuli a česnek oloupeme, cibulu nakrájíme najemno a česnek najemno posekáme a smícháme. Přidáme 3 lžíce oleje, nasekanou…
Brambory a cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka ( já dělám na V kráječi). Kotletu pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme bylinky a zprudka chvíli zatáhneme na…
Toužíte-li po něčem opravdu lahodném, ale zároveň jednoduchém, připravte si kotlety na žampionech. Přírodní plátky vepřového masa můžete doplnit i nasbíranými hříbky z…
Není nad to nechat maso odpočinout v poctivé domácí marinádě. My pro vás máme super pikantní vepřové kotlety, které ocení i nároční strávníci. Osmahnout je můžete doma…
Maso omyjeme, posypeme grilovacím kořením a dáme na plech politý ramou do vyhřáté trouby na 180°C na 15 minut. Vyndáme, posypeme sýrem zalijeme smetanou a trochou mléka.…
Vepřové karé neboli pečeni najdete mezi kýtou a plecí. Jedná se o velmi kvalitní vepřové maso, které nepotřebuje dlouhé dušení ani výrazné koření. Vyzkoušejte ho v této…
Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Opečeme na pánvi dohněda ze všech stran. Zabalíme do alobalu a vložíme do rozehřáté trouby na dobu, po kterou…
Češi jsou národem houbařů. Houby jsou prostě mimořádné svou jedinečnou chutí! Z pohledu vlivu na naše tělo proto, že houby obsahují minimum kalorií, z větší části jde…
Koupili jste u řezníka krásné kotlety a přemýšlíte co s nimi? Připravte rmarinované kotlety na americký způsob. Jako přílohu můžete zvolit například hranolky nebo…
Vepřové plátky marinované v pikantní směsi, pěkně odpočaté v chladničce mohou čekat na správnou příležitost i den či dva. Poté se propečou do zlatova na vrstvě cibule a…
Kotletky osolíme, opepříme, potřeme z obou stran plnotučnou hořčicí a dáme na rozpálený olej osmahnout z obou stran. Jakmile je maso opečené z obou stran, vyndáme ho z…
Dobře podušené vepřové kostky v paprikovo - gulášové omáčce. Ta je vychucená do dokonalosti neotřelými surovinami a smetanou. Vše dohromady jídlo posouvá chuťově o…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami