Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Marie Svarcova uvařila 11. 5. 2025 06:11 Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem 0 0 Okomentovat
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná