Medovník originál
Recept ještě nebyl hodnocenS tímto receptem zvládne medovník i ten, kdo ho nikdy nepekl. Vůně a chuť medu se skvěle doplňuje s máslovým krémem. Medovník originál je poměrně pracný, ale práce bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 347 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 55,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
S tímto receptem zvládne medovník i ten, kdo ho nikdy nepekl. Vůně a chuť medu se skvěle doplňuje s máslovým krémem. Medovník originál je poměrně pracný, ale práce bude…
Máte zásobu vlašáků a hledáte recept na lahodný moučník? Určitě vyzkoušejte tyto ořechové řezy s krémem ze Salka. Jsou vláčné, voňavé a rozplynou se v ústech. Nejlépe…
Jemný a smetanový vaječný koňak je provoněný vanilkovým luskem. Příprava vaječného koňaku není dlouhá ani náročná, skvěle ho využijete při rodinných oslavách nebo na…
Jednoduchý moučník, který zvládne i začátečník. Práci s vařením Salka si zjednodušíte, když si ho již zkaramelizované koupíte. Krém se krásně našlehá i bez tvarohu.…
Bábovka je tradiční moučník, který nikdy neomrzí. Upečte ji podle tohoto receptu z těsta ze sněhu, Hery, slazeného kondenzovaného mléka a nasekaných mandlí. Nadýchanou…
Sbíhají se vám sliny na medovník, ale netroufáte si na něj? Jednodušší variantu podle našeho receptu zvládne každý, tak neváhejte a pusťte se do pečení. Příbuzní budou…
Vynikající a originální dárek nebo mls pro celou rodinu, který je jednoduchý a rychle hotový i snězený. Domácí Raffaelo chutná skoro jako to opravdové. K jeho výrobě…
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Jemné nadýchané řezy s karamelovým krémem můžete připravit jen tak ke kávě, ale i jako pohoštění na rodinné oslavě. Jsou velmi jednoduché, ale právě v tom je jejich…
Zrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
Oblíbený krémový likér Baileys a jeho domácí výroba, díky níž ušetříte spoustu peněz a pochutnáte si. Vyrobte si s námi domácí Baileys - zahřeje a příjde k chuti nejen…
Žloutky a cukr ušleháme do pěny, pak přikapáváme olej a vodu, přimícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.Dáme na vymazaný a vysypaný…
Hledáte recept na likér, který zahřeje tělo a potěší chuťové buňky? Připravili jsme pro vás recept na božský likér z ledových kaštanů. Když si nachystáte všechny…
Nemusíte být mistři cukráři, abyste si připravili skvělé karamelové řezy. Nadýchaný korpus z lískových oříšků pečený na oplatce a našlehaný máslový krém s karamelem jsou…
Slaďoučký Raffaello dort, plný mandlí a kokosu, bude ozdobou nejen na narozeninové oslavě. Nadýchaný korpus, promazaný krémem z mascarpone a Salka, se v ústech příjemně…
Domácí zmrzliny jsou čím dál více oblíbenější, nicméně připravit dokonale krémovou konzistenci není úplně jednoduché. My pro vás máme snadný recept na zmrzlinu ze Salka,…
Vaječný koňak neboli "vaječňák" patří k českým Vánocům stejně jako cukroví nebo svařené víno. Popíjet ho můžete po celý prosinec, pokud si připravíte dostatečné množství…
Jednoduchý, nenáročný ale dobrý moučník, který vám nezabere moc času. Pokud se vám nechce Salko vařit, je dnes možné si ho již zkaramelizované koupit. Pak jen stačí si…
Domácí vaječný koňak patří mezi tradiční vánoční nápoje, které skvěle poslouží jako jedlý dárek pro rodinu a přátele. Ať už připravíte jednu láhev nebo pět, nikdy…
Křehké máslové košíčky, zkaramelizované Salko, čokoláda a mandle - to jsou výborné karamelové košíčky, které se hodí nejen na vánoční stůl. Připravit si je můžete…
Jednoduché a elegantní pojetí české klasiky. Kombinuje bohatý čokoládový krém, nadýchanou pěnu a lahodný likér. Snadná příprava a efektní servírování z ní dělají ideální…
Griliášky jsou velmi rozšířené na Slovensku, v mnoha rodinách patří k vánoční klasice. Tady byly dlouho obdélníkové oplatky nedostatkovým zbožím, proto se na ně částečně…
Různé druhy likérů si získávají na oblibě zejména v období vánočních svátků. Zejména pak, pokud chcete obdarovat své blízké jedlým dárkem. Tento pudinkový likér je…
Netradiční ovoce českých zahrádek: Josta připomíná rybíz a připravíte z ní tenhle delikátní likér
Dvojctihodné koláče ze sádla jsou nádherně vláčné, obě náplně se dokonale prolínají, ladí s voňavou drobenkou a chutnají božsky
Kyselé zlato z Alsaska: Jaký je rozdíl mezi sauerkrautem a choucroutem?