Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
spagetka uvařila 26. 4. 2010 17:55 Kuřecí stehýnko plněné marinádou z kardamomu a česneku v ředkvičkovo hermelínové obloze 0 0 Okomentovat
Drůbeží maso Kuřecí stehýnko plněné marinádou z kardamomu a česneku v ředkvičkovo hermelínové obloze spagetka 25 min
13 foto Perfektní kuřecí svíčková podle Ostravskeho Gastrošefa: Ideální levné jídlo, když máte před výplatou, říká influencer
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete