Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Zdenka +++ uvařila 14. 12. 2011 21:13 Moje sněhové pusinky 0 0 pusinky na plechu před pečením Okomentovat
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes