Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Hella uvařila 16. 5. 2010 18:26 Okraje koláčů 0 0 Ani mřížkový koláč nemusí mít nutně mřížky Okomentovat
Jak na maďarské lečo krok za krokem: Klíčem je zvolit správný poměr surovin, pak bude výsledek perfektní
5 foto Pečeme s Ivou: Jak na parádní kynuté lodičky, aby se v troubě „nerozjely“? Pomůže malý trik při kynutí
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota