uvařila 19. 10. 2008 21:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2008 21:50
brambory, vejce, mouka hladká, mléko, česnek, majoránka, sůl, prášek do pečiva, kýta kančí, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Byliny v kuchyni: Lichořeřišnice vyléčí zánět a skvěle ochutí salát i polévku