Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
Anna Kocikova uvařila 4. 6. 2024 17:27 Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem 0 0 Okomentovat
Zeleninová jídla Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem Anna Kocikova 17 min
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!
Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Treska podle středověkého receptu: V pivní omáčce je neuvěřitelně jemná, voní cibulí a kořením a chutná fantasticky