Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
janky3 uvařila 20. 10. 2024 02:05 Pomazánka z italského zrajícího camembertu se sušenými rajčaty a rozinkami 0 0 Okomentovat
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka
Vyhodnocení nejlepších uživatelů 2025: Web Toprecepty.cz odměňuje ty nejaktivnější, poděkování však patří celému týmu