Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Koubkova uvařila 16. 12. 2012 19:44 Pomazánka z řapíkatého celeru, Nivy a zauzené šunky 0 0 Okomentovat
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Vnitřnosti k obědu: Jak na výtečné ledvinky po uhersku? Díky marinádě v mléce chutnají skvěle a jsou jemné a šťavnaté