Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 13. 5. 2017 20:25 Africký sumeček s chřestem a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 5. 2017 20:25 Africký sumeček s chřestem a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 5. 2017 20:25 Africký sumeček s chřestem a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 5. 2017 20:25 Africký sumeček s chřestem a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas