Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
Zdenka1 uvařila 29. 5. 2012 13:58 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 23. 1. 2012 15:37 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 23. 1. 2012 15:37 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 23. 1. 2012 15:37 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý