Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Zdenka1 uvařila 29. 5. 2012 13:58 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 23. 1. 2012 15:37 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 23. 1. 2012 15:37 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 23. 1. 2012 15:37 Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Paprikový salát, který vydrží až do zimy: Sterilovaný podle receptu od tchyně Dáši z Moravy nemá chybu