Babiččina spíž: Vynikající domácí jablečná přesnídávka nadchne nejen děti. Na této si pochutná celá rodina
Originální způsob, jak zavařit vyzrálá, voňavá rajčata: Rajčatový salát ve skle chutná jako čerstvý i v lednu
Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
psahu uvařil 1. 2. 2011 00:14 Ananasovo-kokosové řezy s vůní rumu 0 0 Zobrazit detail upečeno Okomentovat
psahu uvařil 1. 2. 2011 00:12 Ananasovo-kokosové řezy s vůní rumu 0 0 Zobrazit detail před upečením Okomentovat
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48