7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Koubkova uvařila 29. 11. 2019 14:01 Anýzová kolečka s rumovou polevou 0 0 Zobrazit detail už schne poleva Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 11. 2019 15:32 Anýzová kolečka s rumovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář