Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
innael uvařila 15. 7. 2010 18:14 Bageta z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail Nezapomeňte (tak jako já) bagetu před pečením naříznout :-) Okomentovat
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky