Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
danielle72 uvařila 15. 4. 2014 17:52 Báječné karlovarské (tukové) rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 15. 4. 2014 17:52 Báječné karlovarské (tukové) rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 15. 4. 2014 17:52 Báječné karlovarské (tukové) rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině