Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Semy.cz uvařila 27. 11. 2008 09:00 Banánová mramorová bábovka 0 0 Zobrazit detail Banánová mramorová bábovka Okomentovat
Semy.cz uvařila 27. 11. 2008 08:59 Banánová mramorová bábovka 0 0 Zobrazit detail Banánová mramorová bábovka Okomentovat
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer