Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
head chef uvařila 18. 9. 2016 22:03 Banánové nanuky a čokoládovým vnitřkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
head chef uvařila 18. 9. 2016 22:03 Banánové nanuky a čokoládovým vnitřkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
head chef uvařila 17. 9. 2016 08:52 Banánové nanuky a čokoládovým vnitřkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Luxusní toustový chleba podle Josefa Maršálka: Použijte tvaroh, dodá nádhernou vláčnost, radí slavný cukrář