Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Chifutoki13 uvařila 19. 11. 2016 22:29 Banánový chlebík ze špaldové mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chifutoki13 uvařila 19. 11. 2016 22:28 Banánový chlebík ze špaldové mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chifutoki13 uvařila 19. 11. 2016 22:28 Banánový chlebík ze špaldové mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny