Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
bystrouska uvařila 16. 9. 2013 17:00 Barevná cubuchta 0 0 Zobrazit detail Barevná cubuchta Okomentovat
bystrouska uvařila 16. 9. 2013 16:59 Barevná cubuchta 0 0 Zobrazit detail Barevná cubuchta Okomentovat
bystrouska uvařila 16. 9. 2013 16:59 Barevná cubuchta 0 0 Zobrazit detail Barevná cukubuchta Okomentovat
Andělské slzy: Sladký tvarohový koláč je neskutečně vláčný a jemný, nadýchaný sněhový povrch zdobí vysrážené „slzy“ z karamelu