Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Terez002 uvařila 13. 6. 2018 09:32 Barevný těstovinový salát ze zahrady 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Terez002 uvařila 13. 6. 2018 09:32 Barevný těstovinový salát ze zahrady 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Vyzkoušeli jsme grilované bůčkové spirály. Marináda s medem zajistí křupavou krustu, na grilu jim stačí pouhých 10 minut
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek