Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Zauberin uvařila 28. 11. 2015 11:27 Bezlepkové pohankové jablečné řezy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zauberin uvařila 28. 11. 2015 11:27 Bezlepkové pohankové jablečné řezy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kono pizza právě frčí! Stačí místo placky upéct kornoutek a naplnit ho dobrotami podle chuti. Příprava není těžká
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky