Hovězí nudličky ze zelím a žampiony

mysulka Kuchařka: mysulka

3 porce Minutky 19 názorů

Suroviny

400 g roštěné
3 lžičky sojové omáčky - já používám Kikkoman, je čistě přírodní
1/2 - 1 lžičku nastrouhaného zázvoru
4 lžíce olivového oleje
drcený barevný pepř - podle chuti
2 lžíce Solamylu
sůl
1/4 menší hlávky zelí
8 krémových žampionů mohou být i normální bílé
olej
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Umícháme si marinádu ze sojovky, zázvoru, oleje, pepře a solamylu.

  2. Maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády na nejnéně na 24h.

  3. Zelí nakrájíme na nudličky a krátce spaříme vroucí vodou. Žampiony oloupeme a nakrájíme na silnější plátky.

  4. Na rozehřátý olej dáme žampiony, chvíli restujeme a přidáme okapané zelí, osolíme, pokapeme trochou sojovky a chvíli opékáme - aby zelí ještě trochu křupalo. Pak vyndáme z pánve a dáme do tepla.

  5. Na pánev přidáme olej, necháme rozpálit a vložíme maso, které jsme ještě před tím osolili. Zprudka opečeme, ze všech stran, pak přidáme zelí se žampiony a ještě prohřejeme.

    Podáváme s různě upravenými brambory, nebo s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 166 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí nudličky ze zelím a žampiony

Předchozí 1 2

Tématické fráze: hovězí nudličky na žampionech hovězí nudličky hovězí nudličky recept hovězí minutky hovězí nudličky recepty jak se připravují žampiony hovězí se zelím hovězí se žampiony recept na hovězí nudličky hovězí nudličky minutka žampiony recepty hovězí panenka s rýžovými nudlemi přírodní hovězí nudličky zampiony se zelím hovězí přírodní nudličky hovězí žampiony hovězí minutka recepty se žampiony hovězí na žampionech recept hovězí panenka se zelím