Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Marie Svarcova uvařila 13. 5. 2024 08:14 Bílá kedlubnová polévka s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 13. 5. 2024 08:14 Bílá kedlubnová polévka s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem