Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 15:04 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 15:03 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 14:51 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Bok - žebra z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert