Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 15:04 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 15:03 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 10. 1. 2015 14:51 Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Bok - žebra z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá