Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Ivetakucera uvařila 11. 10. 2012 19:05 Boloňská omáčka s těstovinami (vřeteny) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
16 foto Holka u plotny radí: Jak udělat masopustní boží milosti, křehotinky, fánky či květinky? Jedno těsto nabízí mnoho možností
Sůl jako nenahraditelný pomocník nejen v kuchyni: Čistí, ničí zápach, ale dokáže i uhasit menší požár