uvařila 11. 10. 2012 21:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2012 21:05
maso vepřové, rajče loupané, cibule, sůl, pepř, ořech muškátový, bazalka čerstvá, protlak rajčatový, víno červené, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Konečně si můžete pochutnat i na "nezdravých" jídlech bez výčitek!
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Dokonale krémová polévka chowder je skvělým jídlem ze zbytků, které zahřeje i zasytí. Se sýrem a slaninou je nejlepší