Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Marie Svarcova uvařila 23. 7. 2025 08:05 Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 23. 7. 2025 08:05 Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem