Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Paprika uvařila 23. 8. 2010 16:15 Borůvky v medu 0 0 Zobrazit detail já dala jen celé borůvky do medu Okomentovat
Paprika uvařila 23. 8. 2010 16:15 Borůvky v medu 0 0 Zobrazit detail medová borůvková marmeláda Okomentovat
Lednovým hitem hubnutí je skyr: Je přímo nabitý bílkovinami a vápníkem, což z něj činí ideální "zeštíhlující" potravinu
7 foto Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes