Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Eliza uvařila 13. 3. 2011 22:15 Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 3. 2011 22:12 Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 3. 2011 22:10 Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 3. 2011 22:05 Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 3. 2011 22:05 Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 3. 2011 22:05 Brabantský vepřový kotlet s listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe