Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:26 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:25 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:25 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:25 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rýžový pudink kheer je báječně krémový, sladký díky salku a voňavý po orientálním koření, příprava je snadná