Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:26 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:25 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:25 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 2. 2012 17:25 Bramboráčkové knedlíčky do polévky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Albrecht z Valdštejna: Nejbohatší Čech všech dob vyžadoval cizokrajné tresky a platýse, měl rád pečínku z tzv. indiánských kohoutů