Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
tejaja uvařila 12. 2. 2021 18:33 Bramborová omáčka s klobásou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 2. 2017 13:43 Bramborová omáčka s klobásou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 2. 2017 13:38 Bramborová omáčka s klobásou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 2. 2017 13:38 Bramborová omáčka s klobásou a pórkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy