Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mirca75 uvařila 25. 2. 2010 14:13 Bramborová polévka se švestkami "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 25. 2. 2010 14:12 Bramborová polévka se švestkami "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Jak na výtečné knedlíky s vajíčkem? Hlídat musíme dobu smažení a malým fíglem je i přidání mléka
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička